Top
 

Tekniikka

Verkkopalveluiden ohjelmointitekniikka on kehittynyt valtavin harppauksin. Selainpohjaiset sovellukset ovat ensisijainen vaihtoehto, tarjoten paljon etuja yrityskäytössä.

Docker

Ketterin tapa julkaista ohjelmia on Docker-kontit. Kontit mahdollistavat paremman yhteensopivuuden kehitys ja tuotantoympäristöjen kanssa, sekä helpomman skaalautuvuuden palveluiden kasvaessa.

Lumen

PHP + Laravel + Lumen Laravel on kaunis ja tehokas PHP framework. Laravelin ideologia on tehdä koodista kaunista. Hyvin jäsennelty koodi on helpompaa lukea, vaatien vähemmän aikaa selvittelyille. Lumen on Laravelin pikkuveli, joka sopii hienosti taustajärjestelmäksi.

Vue.js

Uuden ajan WEB framework, joka tekee myös front-end -koodaamisesta erityisen hauskaa!

Linux

Konesalien pieni suomalaislähtöinen samurai! Pääosa järjestelmistämme pyörii Linux-ympäristöissä.

Bacula

Jos dataa tarvitsee kerätä ja raportoida, tarjoaa ELK-stack siihen erinomaiset työkalut. Käytämme ELK-stackia aina logien käsittelyistä järjestelmien tietohakuihin.

Elastic Search

Mikäli datan on pysyttävä asiakkaan hallinnassa, Nextcloud tarjoaa tiedostojen synkronoinnin yhtä helposti kuin Dropboxilla tai Google Drivellä – suoraan omista tiloista.

>Nextcloud

Mikäli datan on pysyttävä asiakkaan hallinnassa, Nextcloud tarjoaa tiedostojen synkronoinnin yhtä helposti kuin Dropboxilla tai Google Drivellä – suoraan omista tiloista.

Proxmox

Yrityksen oman järjestelmän virtualisointi onnistuu helposti myös ilman kalliita lisensoituja järjestelmiä. Proxmox tarjoaa helposti hallittavan ympäristön, joka on rakennettu KVM-virtualisoinnin päälle.

Solaris ZFS

ZFS levyjärjestelmä tarjoaa paljon ominaisuuksia ja mahdollistaa helpon datan replikoinnin. Openindiana jatkaa suoraan Solariksen kehittämistä avoimella lisenssoinnilla.

Kuulostaako tutulta? Hae meille ohjelmistokehittäjäksi!